TAKAISIN

13.12.2022

Kuopion Luodon rekrytoinnit käynnissä nyt – ympärivuotisia työpaikkoja luonnon helmassa

Tiedote

Luotoon haetaan nyt monipuolisesti palvelu- ja matkailualan asiantuntijoita ravintolapäälliköistä yritys- ja kuluttajamyynnin ammattilaisiin. 

Haettavat työnkuvat sisältävät muun muassa ravintola- ja asiakaspalvelupäällikön sekä keittiömestarin toimet vakituisiin työsuhteisiin. Lisäksi rekrytoinnissa etsitään vakituisia ja kausittaisia työntekijöitä keittiö- ja tarjoilutehtäviin. 

– Kaikkiaan keväällä ovensa avaavalla Luodolla tulee työskentelemään reilu parikymmentä henkeä eri tehtävissä, osa suoraan asiakasrajapinnassa keskuksen päivittäisessä toiminnassa, osa koko hankkeen mahdollistavissa taustajoukoissa, Ville Iivonen kertoo. 

Kuopion matkustajasataman kärkipaikalle rakentuva Luoto on herättänyt jo paljon kiinnostusta. Muun muassa saunamaailmaa, järvimatkailuaktiviteetteja ja ravintolaelämyksiä yhdistävä kokonaisuus tulee sijoittumaan sykkivän kaupungin kupeeseen Kuopion matkustajasataman jatkoksi.  

"Kuopio tulee näyttämään tässä uutta esimerkkiä paitsi kotimaassa, myös kansainvälisesti. Tätä lupausta emme kuitenkaan voi täyttää yksin, vaan tarvitsemme ympärillemme ensiluokkaisia osaajia, jotka haluavat tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä"

– Lupaamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden työskennellä täysin uudenlaisen ja uniikin konseptin parissa osana hyvinvoivaa ja innostunutta työyhteisöä. Rekrytoitavat pääsevät jättämään oman kädenjälkensä ja ottamaan reilusti vastuuta, joten etsimme ihmisiä, joilla on omaa luovaa näkemystä ja kokemusta tuloksellisesta tekemisestä. Työpaikkojen sijaintihan on ainutlaatuisesti lähellä kaupungin keskustaa todella hienolla paikalla järven ympäröimänä. Toivomme, että jokainen kiinnostunut laittaa rohkeasti hakemusta tulemaan!

Luodon avoinna oleviin päällikkötehtäviin voi hakea 10.1.2023 saakka (mieluiten jo ennen joulua) ja salin ja keittiön palvelutehtäviin 28.2.2023 saakka lähettämällä avoimen hakemuksen CV:n ja palkkatoivomuksen kera sähköpostitse osoitteeseen ville@lumonordic.com. Tositoimiin päästään ensi keväänä, kun keskuksen avajaisia juhlitaan vappuna. 

Kuvat: Niko Salminen